pre-ref 10  

Viite 10A:
Tämä viite on englanninkielinen. Se käsittelee monia raportteja ja todisteita pedofilian paljon suuremmasta prosentuaalisesta osuudesta homoseksuaalisten miesten keskuudessa. Omalle kielellesi käännettynä siinä sanotaan (osa):
Tutkimus pedofiliasta Ottawan yliopiston psykiatrisessa aikakauslehdessä kertoi: ’Kirjallisuuden mukaan on dokumentoitu havaintoja siitä, että heteroseksuaalisten pedofiilien suhde homoseksuaalisiin pedofiileihin on 2:1.’
Ja viitaten Bradfordin ym. raporttiin [20]:
John M. W. Bradford et al., "The Heterogeneity/Homogeneity of Pedophilia," Psychiatric Journal of the University of Ottawa 13 (1988): 225. Toisaalla tutkimus mainitsee erikseen: ’Tutkijat ovat arvioineen vaihtelevasti homoseksuaaliset pedofiliatapaukset 19% - 33% raportoiduista seksuaalisista ahdisteluista,’  s. 218.”
 


Katsoaksesi alkuperäistä englanninkielistä tekstiä klikkaa tästä (tiedoston koko: __):  

Viite 10B:
Tämä viite on englanninkielinen. Myös se käsittelee niitä monia todisteita, joita on pedofilian paljon suuremmasta osuudesta homoseksuaalisten miesten keskuudessa. Omalle kielellesi käännettynä siinä sanotaan (osa): 

”Huolimatta homoseksuaalisten aktivistien pyrkimyksistä pitää homojen elämäntapa etäällä pedofiliasta, jäljelle jää näiden kahden välinen hämmentävä yhteys. Vaikka monet homoseksuaalit eivät ehkä etsi nuoria seksikumppaneita, todistusaineisto osoittaa, että suhteettoman monet homomiehet etsivät nuorukaisia tai poikia seksikumppaneiksi. Homoseksuaalisuuden ja pedofilian sidonnaisuus esitetään seuraavassa.

Pedofilia homokulttuurissa
Thorstad lainaa Jim Kepneriä, silloista Los Angelesin kansainvälisten homo- ja lesboarkistojen hoitajaa.  Tämä sanoo: ’Olen koettanut sanoa, että jos me torjumme poikien rakastajat keskuudessamme tänä päivänä, meidän olisi paras lakata heiluttamasta julistetta, jossa on antiikin kreikkalaisten, Michelangelon, Leonardo da Vincin, Oscar Wilden, Walt Whitmanin, Horatio Algerin ja Shakespearen nimet. Meidän olisi parempi lakata väittämästä, että he ovat osa perintöämme, ellemme laajenna käsitettämme siitä, mitä merkitsee olla homo tänä päivänä.
[20]’……

Vuonna 1985 Pohjois-Amerikan mies-poika -rakkaus järjestö (the North American Man-Boy Love Association (NAMBLA)), joka avoimesti puolustaa "aikuinen-lapsi -seksiä," hyväksyttiin jäseneksi New Yorkin lesbo- ja homojärjestöihin samoin kuin Kansainväliseen homojärjestöön (the International Gay Association) – nykyään nimeltään Kansainvälinen lesbo- ja homojärjestö (International Lesbian and Gay Association (ILGA)). 1990-luvun puolivälissä ILGA:n yhteys NAMBLA:n ja muiden pedofiliaryhmien kanssa maksoi järjestölle sen aseman YK:ssa järjestönä, jossa hallituksella ei ole edustusta (Non-Governmental Organization).
[21] 


Katsoaksesi alkuperäistä englanninkielistä tekstiä klikkaa tästä (tiedoston koko: 192 k):