pre-ref 22  

Viite 22:
Tämä viite (englanninkielinen) on selostukseen David Kupelianin kirjasta ”The Marketing of Evil”.  Kirjassaan Kupelian kuvailee, miten Kirkin ja Madsenin kirjasta (”After the Ball: How America Will Conquer Its Fear of Gays in the ’90s”) tuli homoseksuaalisen agendan varhainen suunnitelma, ja heidän ilmiömäisen menestyksensä sodomian levittämisessä ei vain Yhdysvaltoihin vaan myös kaikkialle maailmaan.  Omalle kielellesi käännettynä siinä sanotaan (osa):


Sotaneuvottelu
Helmikuussa 1988 noin 175 johtavaa aktivistia, jotka edustivat homoseksuaalisia ryhmiä kaikkialta kansakunnasta, piti sotaneuvottelun Warrentonissa, Virginiassa, suunnitellakseen liikkeensä tulevaisuutta. Pian sen jälkeen aktivistit Marshall Kirk ja Hunter Madsen panivat kirjan muotoon laajan PR-suunnitelman, jonka puolesta he olivat puhuneet muiden homo-oikeusaktivistien kanssa useiden vuosien ajan.

Kirk ja Madsen eivät olleet sellaisia lörpötteleviä aktivisteja, jotka syöksähtäisivät kirkkoihin heitellen kondomeja ilmaan. He olivat fiksuja kavereita – hyvin fiksuja. Kirk, Harvardissa koulutuksen saanut neuropsykiatrian tutkija, työskenteli Johns Hopkinsin yliopistossa matemaattisesti varhaiskypsien nuorten tutkimuksessa (Johns Hopkins Study of Mathematically Precocious Youth) ja suunnitteli soveltuvuustestejä aikuisille, joiden älykkyysosamäärä on yli 200. Madsen, jolla on politiikan tohtorinarvo Harvardista, oli asiantuntija yleisen mielipiteen muokkauksen taktiikassa sekä sosiaalisessa markkinoinnissa. He kirjoittivat yhdessä kirjan ”After the Ball: How America Will Conquer Its Fear and Hatred of Gays in the ’90s.”

”Niin kyyniseltä kuin se voikin näyttää”,  he selittivät kirjan alussa, ”AIDS antaa meille mahdollisuuden, olkoonpa kuinka pienen hyvänsä, saada itsemme hyväksytyiksi uhriksi joutuneena vähemmistönä, joka oikeutetusti ansaitsee Amerikan erityisen suojelun ja huolenpidon. Samanaikaisesti”, he varoittivat, ”se luo joukkohysteriaa, joka on täsmälleen samanlaista kuin se, joka on saanut aikaan julkista kivitystä ja leprakolonioita pimeältä keskiajalta lähtien ja ennen sitä. ...Miten me voimme maksimoida sympatian ja minimoida pelon? Miten me voimme parhaiten pelata niillä kauhistuttavilla korteilla, jotka AIDS on meille jakanut?”

Kirkin ja Madsenin mestarillisen suunnitelman pääpointti? ”Vaikka tässä kirjassa hahmottelemamme kampanja on monimutkainen, se riippuu keskeisesti kainostelemattomasta propagandaohjelmasta, joka perustuu kiinteästi vanhoihin psykologian ja mainostamisen periaatteisiin.”


Katsoaksesi alkuperäistä englanninkielistä tekstiä klikkaa tästä (tiedoston koko: 496 k)