pre-ref 34  

Viite 34:
Tämä viite on Bo Svenssonin, korkeimman oikeuden presidentin, haastatteluun Dagens Nyheterissä.  Haastattelussa Svensson puolustelee oikeusneuvos Leif Thorssonin (ks. viite 33 tai sivuvalikko Nro 1)) tekemiä homoseksuaalisia rikoksia (vähintään viidessä eri tilanteessa).  Vain homoseksuaalisia rikoksia käsitellään nykyään tällä tavalla poliittisesti korrektissa maassamme.  Jos heteroseksuaalinen henkilö tekisi vastaavia rikoksia, sitä käsiteltäisiin hyvin eri tavalla.  Omalle kielellesi käännettynä siinä sanotaan (osa):


Korkeimman oikeuden (ruots: ”Högsta Domstolen” eli HD) presidentti laskee leikkiä tuomarikollegansa seksin ostosta.
Oikeusneuvos, joka maksoi seksipalvelusta, säilyttää työnsä

Oikeusneuvos, joka maksoi seksistä, säilyttää työnsä korkeimmassa oikeudessa.  Oikeusneuvos Leif Thorsson saa jatkaa toimimista tuomarina oikeudenkäynneissä, jotka koskevat seksiä.  Huolimatta siitä, että hän itse on rikkonut lakia.  Korkeimman oikeuden presidentti, Bo Svensson, puhui eilen leikkiä laskien, että hänen kollegansa seksin ostoa ei ollut tarpeen pitää haittana.

"Aivan päinvastoin. Voisi väittää, että hänellä on syvällinen tieto tästä aiheesta", Svensson sanoo Dagens Nyheterin haastattelussa.

Yleinen syyttäjä totesi eilen, ettei hän näe mitään syytä Leif Thorssonin erottamiseen virastaan.  Yleinen syyttäjä ei ajattele, että Thorsson on osoittautunut ”epäsopivaksi pitämään tätä virkaa", mikä on ehto erottamiselle.


Katsoaksesi alkuperäistä englanninkielistä tekstiä klikkaa tästä (tiedoston koko: 1,2 MB)