pre-ref 36  

Viite 36:
Epäilemättä oli myös jonkin verran liberaaleja, normaalisti homoseksuaaliselle agendalle suosiollisia joukkotiedotusvälineitä, joiden mielestä esitettävä näytös oli mennyt liian pitkälle. Asiaan liittyvässä artikkelissa Dagens Nyherissä 26.5.2005 he kirjoittivat seuraavasti (käännetty osittain omalle kielellesi ruotsista): 


"Kouluta tuomareita seksikauppaa koskevassa laissa."

Korkeimman oikeuden presidentin, Bo Svenssonin, julistusten jälkeen eilisessä Dagens Nyheterissä useat syyttäjät uskovat, että tuomareiden pitäisi saada koulutusta seksikauppaa koskevassa laissa. 
"He eivät näytä ymmärtävän, että ihmiset, jotka maksavat seksistä, ovat laajalle levinneen organisoidun rikollisuuden ytimessä, syyttäjä Hans Ihrmannin mukaan. 
Mutta korkeimman oikeuden johto torjuu ehdotuksen ”outona”.

Svensson (korkeimman oikeuden presidentti) sanoi, että ”ammattikunnassamme on monia leskiä, joilla on vaikeuksia saada seksiä".  Sitten Svensson lainasi erästä Gustav Frödingin runoa, jossa päähenkilön mielestä on välttämätöntä mennä prostituoidun luokse saadakseen rakkautta.

Huomaa: Kaikki valitukset Thorssonin vähintään viidestä rikollisesta aktiviteetista olivat turhia.  Ja Thorsson (vuodesta 2007) toimii yhä Ruotsin korkeimman oikeuden tuomarina.  Hänellä on myös muita tärkeitä asemia yhteiskunnassa.  Hän on esimerkiksi kurinpidollisen komitean jäsen liiketalouskoulussa Tukholmassa.


Katsoaksesi alkuperäistä ruotsinkielistä artikkelia klikkaa tästä (tiedoston koko: 1,2 MB)