pre-ref 8  

Viite 8:
Tämä viite (viite 1) on englanninkielinen. Se puhuu siitä, miten löytää Thaimaassa, joka on suosittu määränpää homoseksuaalisille miehille, miespuolisia prostituoituja (mukaanlukien pojat), miten käyttäytyä heidän kanssaan ja maksaa heille. Omalle kielellesi käännettynä siinä sanotaan (osa):


Homoseksuaalisesta näyttämöstä
Toivomme ja pyrimme tekemään vierailustasi homoyhteisössämme mahdollisimman onnellisen...Muista, että thai-miehet, jotka tapaat baareissa, ovat työtätekeviä miehiä, ja he saavat toimeentulonsa sinun mielihyvästäsi ja onnellisuudestasi....Kuten kaikkialla muuallakin, tapaat monenlaisia (thai-) miehiä: maskuliinisia miehiä, feminiinisiä miehiä, maskuliinisia poikia, feminiinisiä poikia ja naispoikia (engl. lady-boys). Älä myöskään hämmästy siitä, että jotkut homoturistien kanssa kulkevista thai-miehistä ovat heteroja... Ota selville, mistä tuo thai-mies pitää ja mistä hän ei pidä. Ota myös selville, viettääkö hän sinun kanssasi koko yön vai ainoastaan lyhyemmän ajan....Siinä, mitä maksat thai-miehelle, voi olla jonkin verran joustamisen varaa. Se voi sisältää vain seksiä, yön yli viipymistä tai ehkä sinulla on seuraa koko loman ajaksi.... Maksu voi tapahtua seikkailusi lopussa, mutta on huomaavaisempaa miettiä maksua, kun te molemmat kuljette yhtä matkaa...
Me olemme läntisinä homoina normaalisti hyvin tottuneita hakemaan seksuaalisia kontakteja ainoastaan seksuaalisen nautinnon tähden tai osana rakkauden etsimistä, mutta emme ole kovin valmistautuneita siihen, että siihen voi sisältyä raha. Täällä se on realiteetti.
.......Toivomme, että sinulla on todella mukava aika täällä ja että ajatuksemme auttavat sinua tekemään siitä vielä paremman.


Katsoaksesi alkuperäistä englanninkielistä tekstiä klikkaa tästä (tiedoston koko: 60 k)