pred-up 22  


Up. 22:
Ovo upućivanje je (na engleskom) pregled knjige “The Marketing of Evil (Oglašavanje zla)” od David-a Kupelian-a. U svojoj knjizi Kupelian opisuje kako je knjiga od Kirk-a i Madsen-a (“After the Ball: How America Will Conquer Its Fear of Gays in the ‘90s (Nakon bala: Kako će Amerika pobjediti strah od homoseskualizma u 90.)”) postala priručnik homoseksualne agende i njihovog spektakularnog uspjeha u širenju sodomije ne samo u SAD-u, već po cijelom svijetu. Prevedeno na hrvatski kaže (dijelom):


Ratna konferencija
U veljači 1988., oko 175 vodećih aktivista, koji su predstavljali homoseksualnu grupu iz cijele nacije, održalo je ratnu konferenciju u Warrenton-u, Virginia, kako bi odredili budućnost pokreta. Uskoro nakon toga, aktivisti Marshall Kirk i Hunter Madsen su u obliku knjige napravili iscrpni plan javnih odnosa koje su zagovarali zajedno sa svojim homo-vršnjacima nekoliko godina.

Kirk i Madsen nisu bili ljigavi aktivisti koji bi upali u crkve i bacali kondome u zrak. Oni su bili pametni dečki – veoma pametni. Kirk, obrazovani istraživač u neuropsihijatriji sa Harvard-a, radio je sa Johns Hopkins Study of Mathematically Precocious Youth i dizajnirao testove vještina za odrasle sa kvocijentom inteligencije 200+ IQs. Madsen, koji ima doktorat iz političkih znanosti sa Harvard-a, bio je stručnjak za taktike javnog ubjeđivanja i socijalnog marketinga. Zajedno su napisali "After the Ball: How America Will Conquer Its Fear and Hatred of Gays in the '90s."

"Koliko to cinično izgledalo," objasnili su na početku, "SIDA nam omogućava, koliko god kratko, utvrditi se kao žrtvovanu manjinu te zakonski zaslužujemo posebnu zaštitu i brigu Amerike. U isto vrijeme," upozorili su, "to generira masovnu histeriju upravo onog tipa koja je dovela do javnog kamenovanja i kolonija gubavaca u Srednjem vijeku, a i prije toga. … Kako možemo maksimizirati simpatiju, a minimizirati strah? Kako, imajući na umu kako nas je SIDA pokosila, to najbolje možemo odigrati?"

Osnovna crta Kirk-ovog i Madsen-ovog velikog plana? "Kampanja, koju predstavljamo u ovoj knjizi iako je kompleksna, ovisi uglavnom o programu  besramne propagande, koja je čvrsto utemeljena na dugotrajnim principima psihologije i oglašavanja."


Ako želite pročitati orginalni dokument na engleskom pritisnite ovdje (veličina dokumenta: 496 k)