pred-up 36  


Up. 36:
Sigurno, postoje nešto slobodniji mediji, normalno koje preferira homoseksualna agenda, koji misle da je ono što se dogodilo otišlo predaleko. U članku u Dnevnom vjesniku 26. svibnja, 2005. napisali su sljedeće (prevedeno sa švedskog na hrvatski): 


"Obrazujte suce glede zakona o trgovanju seksom."

Nakon što je glavni sudac Vrhovnog suda Bo Svensson dao izjavu za Dnevni vjesnik jučer, nekoliko tužitelja vjeruje da suci trebaju biti poučavani zakonu o trgovanju seksom. 
"Izgleda ne shvaćaju da oni koji plaćaju za seksualne usluge su korjen širokorasprostranjenog organiziranog kriminala", prema tužitelju Hans-u Ihrman-u. 
Ali vodstvo Vrhovnog suda odbacuje prijedlog kao “čudan”.  

Svensson (glavni sudac) je izjavio da “mnogi udovci naše profesije teško mogu dobiti seksualno zadovoljstvo”. Onda je citirao tekst iz jedne stare švedske pjesme (od Gustav-a Fröding-a) u kojoj se jadni čovjek osjeća prinuđen posjetiti prostitutku.

Bilješka: Bilo koja žalba glede Thorsson-ovih najmanje pet kriminalnih činova je bila uzaludna. Thorsson (od 2007.) i dalje služi kao sudac na Vrhovnom sudu. Isto tako u društvu ima druge važne pozicije. Na primjer, član je Disciplinske komisije škole poslovanja u Stockholm-u. 


Ako želite pogledati orginalni članak na švedskom pritisni ovdje (veličina dokumenta: 1.2 MB)