pred-up 8  


Up. 8:
Ovo upućivanje je na engleskom i govori o tome kako pronaći, ponašati se i platili mušku prostituciju (uključujući dječake) u Tajlandu, homoseksualcima popularnoj destinaciji. Prevedeno na hrvatski kaže (dijelom):


O gay sceni.
Želimo i namjeravamo napraviti vašu posjetu našoj
gay zajednici što je moguće sretnijom
Većina Thai-muškaraca, koje ćete sresti, neće biti kao vi na odmoru, već oni imaju svoj dnevni život ovdje…..
Imajte na umu da su Thai-muškarci koje ćete sretati po barovima radnici i da je vaše zadovoljstvo i sreća njihov prihod ….Svugdje ćete naći različitih (Thai-) muškaraca: muževne muškarce, ženstvene muškarce, muževne dječake, ženstvene dječake i žigoloe. Nemojte se iznenaditi da su neki Thai-muškarci koji će spavati sa gay turistima heteroseksualci…… Doznajte što se Thai-muškarcu sviđa, a što ne. Isto tako doznajte je li voljan provesti cijelu noć sa vama ili samo kraći period vremena sa vama..... Možda će biti nešto fleksibilniji oko plaćanja samom Thai-muškarcu. To može uključivati samo seks, provesti noć zajedno, ili ćete imati pridružbu tokom cijelog vašeg odmora.….. Možete platiti na kraju avanture, ali je mudrije plaćati tokom zajedničkog druženja ….
Mi kao zapadni
gay-ovci obično tražimo seksualne kontakte samo zbog uživanja seksa ili kao dio pružanja ljubavi, ali nismo baš spremni na to da će to uključivati i novac. Ovdje je to realnost.
………
Nadamo se da ćete se stvarno lijepo provesti ovdje te da će vam naši savjeti pomoći.


Ako želite pročitati orginalni dokument na engleskom pritisnite ovdje (veličina dokumenta: 60 k)