pre-ref 32 

 

Ref. 32:
Deze referentie (in het Zweeds) gaat over de uitnodiging van de islamitische Hamas (terreur organisatie) aan ons land. In het Nederlands staat er (gedeeltelijk):


Hamas komt in mei naar Malmš
Door TT
Laatste update op 20 april 2006 11:55 u.

Een hooggeplaatste zaakgelastigde van de Hamas terreurgroep zal in mei naar Malmš komen, volgens de organisaties die hem hebben uitgenodigd ...
Salah Muhammed al-Bardawil, de Hamasleider in de Palestijnse regering gaat Malmš op 16 mei bezoeken. Hij is uitgenodigd door drie locale organisaties: De Palestijnse Associatie, het Arabische Huis en het Irak ComitŽ.  

Volgens Jon Bonnevier, woordvoerder van het organiserende comite, is het de bedoeling een aantal inzichten onder de aandacht te brengen over de verkiezing van Hamas door de Palestijnen.
"Wij veroordelen de economische en politieke isolatie van de leiders van de Palestijnen die de EU en de Wereldraad op hen toepassen. En steunen hun recht om in opstand te komen tegen de bezetting door Israel en dringen er bij de Zweedse regering op aan de diplomatieke betrekkingen met de Palestijnse Autoriteit weer te herstellenÓ, vertelde Bonnevier aan TT.


Klik voor de oorspronkelijke Zweedse tekst hier click here (file size: 684 k)