pre-ref 8  

 

Ref. 8:
Deze referentie(ref.1) staat in het Engels en gaat over het hoe en waar van het vinden van mannelijke prostitué’s (ook jongens) in Thailand (een populair land voor homoseksuele mannen), hoe ze betaald moeten worden en hoe je je moet gedragen. Vertaald in jouw taal staat er (gedeeltelijk):


Over de homo scene.
We willen je bezoek aan onze homogemeenschap zo aangenaam mogelijk maken ....
De meeste Thaise mannen die je hier zult ontmoeten zijn niet op vakantie zoals jij, zij hebben hier hun dagelijks leven .. probeer er aan te denken dat de Thaise mannen die je in de bars gaat ontmoeten werkende mannen zijn, en jouw geluk en tevredenheid is hun salaris. ….. Je zult net als ergens anders veel soorten Thaise mannen ontmoeten: mannelijke mannen, vrouwelijke mannen, mannelijke jongens, vrouwelijke jongens en lady-boys.
Verbaas je er niet over dat sommige Thaise mannen die met een homotoerist mee gaan, hetero zijn. .... Ontdek wat de Thaise man wel en niet prettig vindt. Ontdek ook of hij de nacht met je wil doorbrengen, of alleen een gedeelte daarvan .... . Laat er flexibiliteit zijn over de betaling aan de Thaise man. Misschien wil je alleen seks,of een nacht, of misschien wil je zijn gezelschap voor de hele vakantie.... Betaling kan aan het eind van je avontuur geschieden, maar het is socialer om tussendoor ook te betalen .. .
Wij westerse homo’s zijn gewend seksuele contacten te hebben puur voor de seks, of om ook liefde te vinden, maar we zijn niet zo gewend dat er ook geld aan te pas komt. Hier is dat de realiteit.
………We hopen dat je een hele leuke tijd zult hebben en dat onze tips je zullen helpen nog meer van je tijd hier te maken.


Klik hier voor de originele tekst in het Engels click here (file size: 60 k)