pre-ref 21  

Ref. 21:
Denne referansen er på svensk. Materialet kommer fra Gluefox.com, skrevet av Krister Renard i Uppsala og handler om (blant andre ting) den voldsomme og hatefulle holdning de homofile har mot de kristne i vårt land. Man kan lese (i utdrag) om den hurtigvoksende sodomisering av vårt elskede land (oversatt til ditt eget språk):


Utviklingen ser ut til å øke voldsomt. I løpet av ”Kulturnatten” i Uppsala den 19. september 1998, fremførte de en gudstjeneste i Uppsala domkirke, hvor de, blant andre ting, viste den såkalte ”Ecce Homo Exhibition”. Denne utstillingen besto av bilder som viste Jesus, ikke bare i et homofile miljø, men også som homofil. Jeg fikk ihvertfall det inntrykket når jeg så bildene. Å fremstille Jesus på denne måten under en gudstjeneste i Uppsala domkirke, må være det ultimative bevis på den fordervelsen som har funnet sted i Sverige i løpet av de siste ca. 30 år.

Dersom du klikker på linken til “Dagens Adrenalinkick”, og deretter på ”Homofili: Et naturlig uttrykk av menneskelig seksualitet, eller.....”, så finner du dette:

Før 1944 var homofile handlinger mellom voksne kriminalisert og var betraktet som noe unaturlig og fordervelig. I tidens løp ble det psykologiske perspektiv på homofili dominerende, hvor opprinnelsen for homofili ble betraktet som en psykologisk forstyrrelse på grunn av traumatiske opplevelser i barndommen. I ”Medical Encyclopedia” (no: ”Medisinsk Oppslagsbok”) utgitt i 1969 av Ack Renander (lenge betraktet som den ”medisinske Bibel” i Sverige), kan vi finne følgende definisjon: ”Svakelig seksuell trang til det samme kjønn”. Og i ”Norstedt’s Encyclopedia” (no: ”Norstedts oppslagsbok” fra 1973 ble homofili beskrevet som: ”Forvrengt seksuell trang mot samme kjønn. Motsatt: Heterofili, normal seksuell trang”.

Vi går raskt frem til Pride Festival 2001, homofiliens extravaganza i Stockholm. I teltet som tilhørte ”Liberala Ungdomsförbundet”, var hovedattraksjonen å kaste dartpiler på store fotografier av Alf Svensson, Paven og Ulf Ekman (leder for ”Livets Ord” – den største karismatiske menighet i Sverige). I dette tilfellet kan du med sikkerhet snakke om hat og oppfordring til vold både mot utvalgte personer og mot menneskegrupper, representert ved deres ledere. Man kan jo bar lure på hva reaksjonen i mediene ville være dersom man hadde lignende attraksjoner med fotografier av noen ”Kristenfober” fra RFSL med teksten: ”Treff pakkeslene”. Noe slikt ville selvfølgelig være utenkelig for mennesker av troen. Men RFSL nøler ikke med å egge til hat mot religiøse mennesker. De mangler fullstendig toleranse for en viss gruppe mennesker.

Ytterligere eksempler på hat fra de homofile i Sverige i dag: I ungdomsmagasinet ”Lava”, utgitt i juni 2003 av Stockholm by (og på den måten betalt av skattebetalernes penger) ble det vist en tegning hvor Siwert Öholm hadde sex med Alf Svensson. Under tegningen hadde de skrevet følgende tekst, skrevet av sangeren og ”debattanten” Ujje Brandelius: ”......... det hele handler om å rense opp og komme av med en kristen, forslitt, råtten, maskulin, gammel og et stinkende fordømt moralsk system fra jordens overflate”. Tegningen og teksten ble anmeldt av Hans-Göran Björk, som bl.a. er spaltist for ”Verden idag”, (som har sterke bånd til ”Livets Ord”), til både Justisdepartementet (Sw: Justitiekanslern; JK) og Justisombudsmannen (Sw.: Justitieombudsmannen; JO). Begge mente at uttrykket ”å komme av med” var akseptabelt. Sammenlign det med den strenge lovreaksjonen mot pastor Åke Green da han talte mot homofili og andre former for seksuelle synder.


For å se den originale teksten på svensk klikk her (filstørrelse: 272 k  )