pre-ref 22  

Ref. 22:
Denne referansen på engelsk er om en gjennomgåelse av boken “The Marketing of Evil” (no: ”Ondskapens torghandel”) av David Kupelian. I sin bok beskriver Kupelian hvordan en bok av Kirk og Madsen (“After the Ball: How America Will Conquer Its Fear of Gays in the ‘90s”) (no: ”Etter ballet: Hvordan Amerika vil overvinne sin frykt for homofili på 90-tallet”) blir en oppslagsbok for den homofile agenda og deres betydelige suksess i å spre sodomi, ikke bare i USA, men over hele verden. Oversatt til ditt eget språk kan du lese (utdrag):


Krigskonferanse
I februar 1988 holdt omtrent 175 ledende aktivister fra homofile grupper fra mange nasjoner en krigskonferanse i Warrenton, Virginia, for å kartlegge deres fremtidige bevegelser. Kort tid etterpå beskrev aktivistene Marshall Kirk og Hunter Madsen i bokform den omfattende plan for PR de hadde fremmet sammen med sine homorettighetsforkjempere i flere år.

Kirk og Madsen var ikke den type aktivister som brøt inn i kirkenes Gudstjenester og kastet kondomer opp i luften. De var smarte gutter – veldig smarte. Kirk, som var utdannet som forsker i nevrofysiologi ved Harvard universitetet, arbeidet med Johns Hopkins undersøkelse av matematisk fremmelige ungdommer og lagde psykotekniske prøver for voksne mennesker med en IQ over 200. Madsen, med en doktorgrad i politikk fra Harvard universitetet, var en ekspert på offentlige overtalelsestaktikker og sosial markedsføring. Sammen skrev de boken After the Ball: How America Will Conquer Its Fear of Gays in the ‘90s”.

”Så kynisk som det kan være”, forklarte de i utgivelsen, ”så gir AIDS oss en forandring, selv om den er kortvarig, så vi kan etablere oss som minoritetsofre som fortjener en spesiell beskyttelse og omsorg i Amerika. På samme tid,” advarte de, ”genererer det massehysteri av akkurat samme type som førte til offentlig steining og spedalskkolonier i den mørke middelalder og tidligere. ........ Hvordan kan vi maksimere sympatien og minimere frykten? Hvordan kan vi best spille de forferdelige kortene som AIDS har gitt oss?”.

Bunnlinjen i Kirk og Madsens mesterplan? ”Den kampanjen vi fremmet i denne boken, selv om den var innviklet, er i sannhet avhengig av et program av utrettelig propaganda, grunnfestet i veletablert psykologiske prinsipper, og reklamevirksomhet.”


For å se den originale teksten på engelsk klikk her (file size: 496 k)