pre-ref 36  

Ref. 36:
Det skal sies at der er noen liberale medier, som normalt favoriserer den homofile agenda, som mente at skuespillet nå var gått for langt. I en relatert artikkel i ”Dagens Nyheter” den 26. mai 2005, skrev de følgende (deler av det oversatt fra svensk til ditt språk):


"Gi utdanning til dommere i loven om sexkjøp.”

Etter høyesterettsordfører Bo Svensson´s uttalte i Dagens Nyheter onsdag, tror flere aktorer at dommerstanden bør få utdannelse i loven om sexhandel. 
"Det ser ikke ut til at de forstår at de som betaler for sex er roten til den omfattende organiserte kriminaliteten”, sier aktor Hans Ihrman.  
Lederne i Høyesterett avviser forslaget som ”underlig”.

Svensson (høyesterettsordfører) uttalte at det er ”mange enker i vår profesjon som har problemer med å få sex”. Svensson siterte så et dikt av Gustav Fröding, hvor hovedpersonen finner det nødvendig å gå til en prostituert for å få kjærlighet.

Note: Alle anklager om Thorssons minst fem forskjellige kriminelle handlinger var forgjeves. Thorsson arbeider fremdeles (i 2007) som dommer i den svenske høyesterett. Han innehar også andre viktige posisjoner i samfunnet. Han er for eksempel et medlem av disiplinærkomiteen ved handelshøyskolen i Stockholm.


For å se den originale teksten på svensk klikk her (filstørrelse: 1.2 MB)