pre-ref 8  

Ref. 8:
Denne referansen (ref.1) er på engelsk og taler om hvordan man kan finne, oppføre seg ovenfor, og betale for mannlige prostituerte (inkludert gutter) i Thailand, et populært reisemål for homofile menn. Oversatt til ditt eget språk kan du lese (utdrag): 


 

Om det homofile bildet

Vi ønsker, og har til hensikt, å gjøre ditt besøk i vårt homofile samfunn så lykkelig som mulig.....
De fleste Thai-menn du møter, er ikke her for å ha ferie, slik du er. De har sitt daglige liv her.... Vær vennlig å huske at de Thai-mennene du vil møte på barene, er arbeidende menn, og din tilfredshet og lykke er deres inntekt...... Som alle andre steder, vil du finne mange slags Thai-menn: Maskuline menn, feminine menn, maskuline gutter, feminine gutter og jente-gutter.
Og bli ikke overrasket om noen av Thai-mennene som går ut med homo-turister er heterofile..... Finn ut av hva Thai-mennene liker og ikke liker. Få også rede på om han ønsker å tilbringe natten med deg, eller bare vil være sammen med deg en kortere tid..... Det kan være noe fleksibilitet i betalingen til Thai-mennene. Det kan involvere kun sex, overnatting, eller kanskje du ønsker selskap under hele din ferie...... Betalingen kan foregå ved slutten av din opplevelse, men det er mer taktfullt å overveie betalingen som dere skrider frem sammen.....
Vi er som vestlige homofile vant til å søke seksuell kontakt kun for den seksuelle nytelsen eller som en del av søking etter kjærligheten, men vi er ikke veldig forberedt på at det kan involvere penger. Her er det en realitet..
………Vi håper du vil ha en virkelig hyggelig tid her, og at våre opplysninger vil hjelpe deg til å gjøre det enda bedre.


For å se den originale teksten på engelsk klikk her (filstørrelse: 60 k)