pre-ref 14  


Ref. 14:
Kujdes !
fjalë dhe fotografi të ndyra.
Kjo referencë është në suedisht.  Është pjesë e Udhëzuesit Anal të RFSL-së që është tema qëndrore e titullit “më shumë për djem” në faqen e tyre të internetit. E përkthyer në gjuhën tuaj lexon (pjesërisht):


Në mësimet që kemi marrë në shkollat tona për seksin, kemi mësuar mjaft për organet seksuale të meshkujve dhe femrave. Por nuk kemi mësuar shumë për bythën dhe për marrëdhëniet anale. Prandaj duhet të zbulojmë vetë dhe të varemi nga përvojat tona në gjetjen e një jete seksuale të kënaqshme... ‘Dyqani ynë i seksit – thjesht qejf me seksin’ është për ju që tashmë e praktikoni apo mendoni që të provoni seksin anal. Shpresojmë që si ata me eksperiencë ashtu edhe ata pa eksperiencë të gjejnë kënaqësi në faqet tona. Këto faqe ‘lavdërojnë anët e kënaqësisë së marrëdhënieve anale dhe nuk është gjë për tu turpëruar.’ Dhe RFSL mes të tjerash rekomandon “Përpara se të përfshiheni në seks anal është një ide e mirë që ta lani anusin dhe mundësisht të zbrazni zorrët. Disa njerëz ndjehen keq nëse anusi mban erë apo ka jashtëqitje të mbetura...


Për të parë tekstin origjinal në suedisht klikoni këtu (madhësia e skedarit 140 k)