pre-ref 16  


Ref. 16:
Kjo referencë është gjithashtu në suedisht dhe është marrë nga faqja e internetit të RFSL-së. Ilustron nxitjen në rritje dhe e financuar nga taksat e shthurjes seksuale nga RFSL-ja. E përkthyer në gjuhën tuaj lexon (pjesërisht):


“Cili kap cilin? – Rreth seksit për ju që jeni të rinj dhe “në”
Një gocë takon një çun të lezetçëm. Çuni takon një çun tjetër. Çuni ndodh që të jetë me një gocë që sapo ka qenë me një gocë tjetër.
Provojeni seksualitetin tuaj! Ajo që jeni vetë, që doni të bëheni dhe për atë që keni kureshtje. Bota është e hapur dhe ka shumë gjëra për të provuar dhe çdo gjë është e mundur. Dhe sigurisht, pendoheni më shumë për ato gjëra që nuk i bëni se për ato që nuk bëni.”


Për ta parë tekstin origjinal në suedisht klikoni këtu (madhësia e skedarit: 124 k)