pre-ref 19  


Ref. 19:
Kjo referencë është në suedisht dhe është marrë nga një intervistë me një ”ekspert” që mbron ngatërrimin gjinor më të keq. Kjo nga ana e vet kontribuon shumë ndaj ngatërrimit gjinor dhe sjelljes prehomoseksuale tek djemtë e gjorë. E përkthyer në gjuhën tuaj lexon (pjesërisht):


Kur ishte hera e fundit që i dhatë një kukull djalit tuaj? Eksperti: Ne pa ndërgjegje i rrisim fëmijët tonë me role gjinore të vjetruara. 


Për të parë tekstin origjinal në suedisht klikoni këtu (madhësia e skedarit 1.9 MB)