pre-ref 1  


Ref. 1
Kjo referencë është në anglisht dhe flet për jetëgjatësinë mesatare më të shkurtër të homoseksualëve. E përkthyer në gjuhën tuaj lexon (pjesërisht): 


Raporti përfundimtar i CDC-së anon në forcimin e zbulimeve të përgjithshme e bazuar në njoftimet e vdekjes: që jetëgjatësia e MSM (dmth. Meshkuj që bëjnë Seks me Meshkuj) shkurtohet në dy deri tre dekada nga SIDA dhe mundësisht, shkaqe të tjera.


Për të parë dokumentin origjinal në anglisht klikoni këtu (madhësia e skedarit: 188 k )