pre-ref 33  


Ref. 33:
Kjo referencë është e një artikulli në Bota Sot (në suedisht: ‘Världen idag’) dhe tregon një transkript të bisedës në internet të anëtarit të Gjykatës së Lartë Lif Thorson dhe një djali prostitutë në Stokholm. Lif Thorsoni bie dakord të paguajë për shërbimin homoseksual për djalin nga Stokholmi. Për më shumë informacion shihni menynë anësore (Nr.1) e quajtur "Kriminaliteti në Gjykatën e Lartë Suedeze". 

Për të parë një kopje të transkriptit origjinal në suedisht klikoni këtu (madhësia e skedarit: 316 k)