pre-ref 3  


Ref. 3:
Kjo referencë është gjithashtu në anglisht dhe përshkruan një studim tjetër rreth jetëgjatësisë tek meshkujt pederastë. E përkthyer në gjuhën tuaj lexon (pjesërisht): 


Edhe Një Studim Tjetër Pohon Jetëgjatësinë Pederaste 20 Vjet Më Të Shkurtër
UASHINGTON, Disi, 6 qershor, 2005 (LifeSiteNews.com) – Një studim i ri që analizoi dhjetëra mijëra lajmërime vdekjesh të pederastëve dhe i krahasoi ato me të dhënat e vdekjeve të SIDA-s nga Qendrat për Kontrollin e Sëmundjeve (CDC), ka treguar që jetëgjatësia e pritur e homoseksualëve është rreth njëzet vjet më e shkurtër se ajo e publikut të përgjithshëm. Studimi, i quajtur “Lajmërimet e vdekjeve të pederastëve tregojnë në detaj vdekjet zyrtare nga SIDA”, u botua nga Raportet Psikologjike (2005;96:693-697)………Në një intervistë me lifesitenews.com, Dr. Pol Kameron, drejtori i Institutit për Hulumtime Familjare dhe shkencëtarin që e udhëhoqi studimin, tregoi që ai nuk ishte aspak i çuditur nga zbulimet. Madje ai tha që kjo shërbente si një pohim i mëtejshëm për atë që ka qenë ditur me kohë dhe që studime të tjera kanë treguar tashmë.


Për të parë tekstin origjinal në anglisht klikoni këtu (madhësia e skedarit: 212 k)