pre-ref 4  


Ref. 4:
Kjo referencë është në suedisht dhe është nga faqja e internetit e RFSL-së. Trajton përdorimin dhe rekomandimet për shumë droga të jashtëligjshme. Për shembull, për Ekstazi (e përkthyer në gjuhën tuaj) lexon pjesërisht:


Ekstazi sjell ndjenja të forta euforie (fuqi, mirëqenie dhe ndjenja të mira) dhe ndjenja dashurie. Mund të ndjeheni më seksual por nuk ju jep eksitim më të mirë...Kujdes: Pini ujë vazhdimisht por jo më shumë se gjysmë litri çdo orë.


Për të parë tekstin origjinal në gjuhën suedeze klikoni këtu (madhësia e skedarit: 104 k)