pre-ref 5  


Ref. 5:
Kjo referencë gjithashtu është në suedisht dhe është marrë nga faqja e internetit të RFSL-së. Flet për disa praktika anale me të cilat merren meshkujt homoseksualë dhe ilustron një nga arsyet kryesore pse përdorimi i drogave është kaq i përhapur tek komuniteti homoseksual.

Kujdes: Material i ndyrë!
E përkthyer në gjuhën tuaj thotë (pjesërisht): 


Lëpirja e bythës - Anilingusi
Për pjesëmarrësin e paditur, takimi i llapës me vrimën e bythës është një mister, i dhimbshëm dhe madje i neveritshëm. Megjithatë, për pjesëmarrësin me eksperiencë është parajsa tokësore. Njëri nga pozicionet e parapëlqyera të tyre është kur njëri ulet i kërrusur mbi fytyrën e tjetrit dhe hap faqet. Duke bërë këtë, tjetri mund ta fusë llapën e vet sa të dojë.”


Për të parë tekstin origjinal në suedisht klikoni këtu (madhësia e skedarit: 200 k)