pre-ref 8  


Ref. 8:
Kjo referencë (ref.1) është në anglisht dhe flet për mënyrën si të gjendet, sillet dhe paguhet për prostituta meshkuj (duke përfshirë djem) në Tajlandë, një destinacion shumë popullor për meshkujt homoseksualë. E përkthyer në gjuhën tuaj lexon (pjesërisht):


Për skenën pederaste.
Dëshirojmë dhe duam që ta bëjmë vizitën tuaj tek komuniteti ynë pederast sa më të mirë që është e mundur….
Shumica e meshkujve tajlandezë që do të takoni nuk janë këtu për pushime si ju, ata kanë jetën e tyre të përditshme këtu.... Ju lutem mbani mend që meshkujt tajlandezë që do të takoni në bare janë zanatçinj dhe kënaqësia dhe lumturia juaj janë të ardhurat e tyre…. Si gjithkund do të gjeni shumë lloje meshkujsh (tajlandezë): meshkuj burrërorë, meshkuj femërorë, djem burrërorë, djem femërorë dhe djem-zonja
. Dhe mos u çudisni që disa meshkuj tajlandezë që shkojnë me një turist pederast nuk janë të tillë…… Zbuloni se çfarë i pëlqen dhe çfarë jo tajlandezit. Gjithashtu zbuloni nëse do ta kalojë apo jo natën me ju….. Mund të ketë diskutim për pagesën e tajlandezit. Mund të përfshijë vetëm seks, kalimin e natës, ose të keni shoqëri gjatë gjithë pushimit….. Pagesa mund të kryhet në fund të aventurës tuaj, por është më mirë ta bëni pagesën me kalimin e kohës ….
Ne si pederastë perëndimorë e kemi zakon të kërkojmë kontakte seksuale vetëm për kënaqësinë e seksit ose si pjesë e kërkimit të dashurisë por nuk jemi të mësuar që kjo të na kushtojë në para. Ky është realiteti.
……… Shpresojmë që do të keni një qëndrim të këndshëm këtu dhe që mendimet tona do ta bëjnë këtë qëndrim edhe më të mirë.


Për të parë tekstin origjinal në anglisht klikoni këtu (madhësia e skedarit: 60 k)