pre-ref 38  


Ref. 38:
Ova referenca se odnosi na članak o Stiv Boldvinovoj studili iz 2002. godine, koju je objavio Zakonski preglednik Regent univerziteta.  Prevedeno na vaš jezik (deo) glasi: 


Izveštaj: Pedofilija je češća pojava među homoseksualcima
Istraga je otkrila "mračnu stranu" homoseksualne kulture
Od Jon Doghertija
© 2002 WorldNetDaily.com

Prema najnovijoj studiji, procentualno gledano, seksulano zlostavljanje dece i pedofilija se mnogo češće javlja među homoseksualcima nego li kod heteroseksualaca.

"Neoborivi su dokazi koji podržavaju verovanje da je homoseksualnost seksualna devijacija koja je veoma često propraćena poremećajima koji imaju posledice po naše društvo i kulturu," piše Stiv Boldvin u, "Seksualnom zlostavljanju dece i homoseksualni pokret," koji će uskoro objaviti Zakonski preglednik Regent univerziteta.

Boldvin je izvršni direktor Saveta za Nacionalne polise u Vašingtonu, D.C.

"Veoma je teško govoriti o mračnoj strani homoseksualne kulture a da ne zvučim surovo," piše Boldvin. "Međutim, vreme je da priznamo da homoseksualno ponašanje preti osnovama zapadne civilizacije i njenom centru, porodici.’"

Iako homoseksualna zajednica i medije odmah negativno reaguju na ovakve optužbe, Boldvin – koji je predsedavajući u Kalifornijskom obrazovnom odboru, gde se borio protiv podrške homoseksualnoj agendi u državnim javnim školama – kaže u svom izveštaju da homoseksualni aktivisti nastoje da ciljaju na decu zbog njihovog seksualnog ličnog užitka ali i zbog povećanja homoseksualnog pokreta koji podrazumeva napad na porodičnu jedinicu.

Boldvinovo istraživanje je podržalo u skorije vreme i knjigu koju je napisala dr Judit Reisman, predsednica Instituta za medijsko obrazovanje i autor mnogih knjiga koja pobijaju seksualne laži i mitove, koje obuhvataju i Kinsei, Kriminal i posledice.

U njenoj tezi – koju je takođe napisala za Zakonski preglednik Regent univerziteta – Reismenova je citirala psihologa Eugena Abela, čije je istraživanje zaključilo da homoseksualci "seksualno zlostavljaju mlade dečake i to u pet puta više slučajeva nego što je to kada su u pitanju seksualna zlostavljanja devojčica. …'"

Abel je takođe zaključio da ”seksualni prestupnici koji nisu seksualno zlostavljali decu a nisu na vreme zatvoreni su svojevoljno priznali da su počinili od 23.4 do 281.7 ovakvih prekršaja… te su njihovev mete bile isključivo muška deca."

"Procenat homoseksualnih nasuprot heteroseksualnih seksualnih zlostavljanja dece je zapanjujuća, rekla je Raismanova, koja je bila i glavni istražitelj u studiji, o dečijoj pornografiji i nasilju, koju je s 800,000 USD podržao Odsek pravde američke vlade."


Da vidite tekst u originalu na engleskom jeziku kliknite ovde (veličina dokumenta: 592 k)